Bijbelstudie

Bijbelstudie

We hebben drie bijbelstudiegroepen (bijbelstudiekring, bijbelgespreksgroep en bijbelstudievereniging “Meer liefde, meer kracht”). Twee daarvan zijn om de week op dinsdagochtend en de andere is op zondagavond. De dinsdagochtend bijeenkomsten vinden plaats in de kerk. De bijeenkomst op zondagavond is bij een kerklid thuis. Iedereen is van harte welkom!
Inloophuis

Inloophuis

Een aantal vrijwilligers werken elke zondag mee om een gezellige plek te creëren voor mensen die daar behoefte aan hebben tussen 16.00 en 19.30 uur in de kerk. Onze gasten genieten van de sfeer, een stuk persoonlijke aandacht, de onderlinge contacten, een kopje koffie of thee en van een broodmaaltijd. Ook nemen we de tijd om iets over God te delen. Tot slot zingen we samen een aantal liederen.
Kinderfeestweek

Kinderfeestweek

Sinds 2004 wordt jaarlijks een Kinderfeestweek georganiseerd samen met de vrije baptisten “de Ontmoeting’’. In de laatste week van de zomervakantie wordt er door vrijwilligers een vrolijk feestprogramma gedraaid met super veel kinderen. Tijdens deze week staat er een bijbels thema centraal. Daarnaast is er tijd voor sport en spel. Sinds 2014 is er ook een avondprogramma voor tieners: Prime Time. Meer informatie vind je op kinderfeestweekveendam.nl
Alpha-cursus

Alpha-cursus

Geregeld wordt er een Alpha-cursus georganiseerd. Tijdens deze cursus maak je kennis met het christelijk geloof. In een goede en open sfeer kunnen belangstellenden zelf ontdekken wat het betekent om christen te zijn. Meer informatie over de Alpha-cursus vind je op alpha-cursus.nl. Mocht je geïnteresseerd zijn, dan horen we het graag.
Activiteitencommissie

Activiteitencommissie

Deze groep organiseert allerlei activiteiten voor de gemeente, zoals sportavonden, BBQ’s, startweekenden en puzzeltochten.
Jeugd

Jeugd

Voor de basisschoolkinderen is er bijna elke zondag kindernevendienst. Voor de jongeren van 12 tot ongeveer 20 jaar worden diverse activiteiten georganiseerd. Ook zijn er verschillende catechisatiegroepen.